Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<[Takaisin]  30.01.2010

Kylmä ja luminen tammikuu


Metsästä syöksyy pentunelikko, yhdeksän asteen pakkanen suorastaan helli ja riemua riitti.

Tammikuussa talvi on paukkunut kireinä pakkasina ja lunta on maassa reilusti. Ulkoilut onkin hoituneet vauhtia pitämällä ja kameraa ei ole ehtinyt mukaan ottaa. Pennut ovat kasvaneet hurjasti. Fontin tassut ovat talon suurimmat ja Svart on perinyt isoisä Henryltä huikean pitkän hännän sekä mummonsa kauneuden. Pimee on suloinen ja ajovarma likka, Jackson on porukan pää ja selvästi kovaluontoisin. Pennut on saaneet hurjasti liikuntaa ja uni maistuukin aina rankan hankirallin jälkeen. Ruokaa uppoaa porukkaan kuin armeijassa :-)


Kilpajuoksu metsässä. 

Svart ja Jackson - tömäys. 

Fontti tulee! 

Kyllä lähtee! Jackson ja polvet korvissa ;-D 

Välillä pitää hetki istua ja ihmetellä moottorisahaajaa. 

Lumijuoksu on ihanaa! 

Ravistelutauko. Svart, Fontti, Pimee ja Jackson. 

Jackson ja Pimee. 

Fontti johtaa, Pimee, Jackson ja Svart. 

Moi, me mennään taas! Mutta kaksi meistä voi vielä muuttaa harrastavaan ja rakastavaan kotiin! 

Kysy lisää 22.11. syntyneestä (2+4) Jack The Hawk "Tsägä" (Carlisle Jack - Joyful Hawk) - Hasty Night "Milia" (Hasty Henry - Cypress Night) pentueesta.   P.  040 342 4260 /Jouni "Jones" Kiiski / kennel (at) run-up.fi

Vanhemmat ovat Suomen parhaimmistoa ja erittäin kovasukuisia sekä menestyneitä. Ajovietti on molemmilla häkellyttävän kova. Pentue on puhtaasti Australian parhaimmista linjoista ja tunnemme koirien taustat tarkoin. Molemmat vanhemmat ovat lisäksi omia kasvattejamme! Onko tässä oma kilpurisi ja halinallesi?

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi