Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<[Takaisin]  26.09.2007

Uutta verta Suomeen!
Luka ja 
Cille 
reippaina 
hurjan 
pitkän 
matkan 
jälkeen.

Tiistai-iltana saapuivat uudet Australian ihmeet Bangokin kautta Suomeen. Kentällä alkoi tuttu vääntö papereiden ja tullimaksujen kanssa. Nykyään tuonti EU:n ulkopuolisista maista on entistä kalliimpaa ja hankalaa. Pitää olla rabiesrokotus vaikka tullaan rabiesvapaasta maasta, madotukset tunnilleen oikeaan aikaan annettu ja verot määräytyy rahtihinnan mukaan eli on aivan järjetön, siis kohtuuton! Tällä kertaa kuljetusyhtiö oli tehnyt koirien papereihin kirjoitusvirheen madotus päivämäärässä ja vaikeudet alkoivat. Onneksi koirat sentään pääsivät lorottamaan tullihuoneen lattialle, molemmilla oli hurja pissihätä. Hyvä, että olivat juoneet hyvin. Neljän tunnin kädenväännön, paperisodan ja maksujen jälkeen (rajaeläinlääkäri velotti vielä kaupan päälle lähes 400 euroa!) saimme pojat vihdoin ulos tullista ja kotimatkalle. "Luka" matkusti Itä-Suomeen Esa Cederin & Tanja Kuutin hoiviin, "Cille" meille Run-Upíin Nummi-Pusulaan.

Lucy synnyttää pian

Lucyn, Quite Capable, synnytys lähestyy. Pentueen isänä on Hasty Henry! Masu on kasvanut kovaa tahtia ja nyt näyttää, että luvassa on 8-10 pentua. Hyvävointinen ja rento emo nauttii lämpimistä syyspäivistä ja on kokoajan nälkäinen!

Henry on toipunut hienosti gracilis vammastaan ja revittelee jo vapaana pellolla. Maltillisella remmilenkityksellä revenneestä lihaksesta tuli riittävän hyvä "kotikäyttöön", eikä leikkausta tarvittu. Kilparadat on nyt jätetty jälkeläisille ja täytyy todeta että isä voi olla ylpeä lapsistaan.


Lentokentällä me odotettiin ja odotettiin ja...!


Vihdoin trukki tuo pojat!


Luka.


Cille.


Kuljetuslaatikosta ulos ja heti Strongholdit niskaan.


Hasty Henry juoksee jo vapaana, Lisse yrittää karkuun.


Kenneltyttö hommissa, tässä kerätään koirien ruokakupit.


Jämä, Cypress Jack, täyttää 4 kk.


Lucy 14.9. The Other Taylorin "Ipanan" kanssa.


Lisse sovittaa äidin greyhoundsukkia, Lucy nautiskelee.


26.9. tiirailemassa naapuripellon hanhia.

 


Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi