Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<[Takaisin]  02.09.2007

Tsägän tupla Dublosta!


Jack The Hawk vei toistamiseen voiton Kuninkaantie Eläinklinikka Dublossa! Vasemmalla sponsori el Jouni Niemi.

Jälleen kisattiin Turussa. Jack The Hawkilla  (Carlisle Jack - Joyful Hawk), Tsägällä, oli edessään Dublon toinen osakilpailu. Ensimmäisestä tuli keväällä 6.5. makea voitto 495 metrillä, nyt matkana 560 m ja vastassa kevään dublo startissa kolmanneksi jäänyt mutta viime viikonloppuna SM finaalissa toiseksi sadasosan erolla voittajaan juossut Batseebone. Taktiikaksi Tsägälle suunniteltiin siten hiton hyvä lähtö ja 

tiukasti karkuun. Eroa Batseebonen eduksi pitäisi olla alle 28 sadasosaa ja voitto kokonaiskilpailusta olisi plakkarissa.
Veräjä rävähtää auki ja pahin kilpakumppani saakin parhaan startin, tässäkö se on? Ei tokikaan, Tsägä pääsee lopulta porukasta irti ja johtavan perään. Takasuoralla Tsägä imee kaulan kiinni ja yrittää ohitusta 3-4 kaarteessa. Siinä tulee harmillinen horjahdus, mutta toinen sija irtoaa varmasti ja voitto Dublossa! Manttelikokoelmaan tuli lisää hieno vihreä voittomantteli! Tsägä tosiaan voitti viime vuonnakin, tuolloin ensi kertaa juostun Kuninkaantie Eläinklinikka Dublon, katso uutinen siitä.

> Poika ja isä. 
Tsägän kolmikuinen poika "Jämä", Cypress Jack 
s. 29.5., oli kisoissa mukana ensimmäistä kertaa heti kun oli saatu asianmukainen rokotus. 12-kiloinen komistus yllätti iloisesti lunkilla suhtautumisella niin 
matkustamiseen että 
kisavilskeeseen.
kuvat Jonna Tunkkari

Tulokasmaljassa onni ei ollut myötä. Blue Henry (Hasty Henry - Cypress Night) saa kakkoskaarteessa kovan kontaktin jonka seurauksena ilmat pihalle ja porukan viimeiseksi. Startin jälkeen "Fonzie" on kuin oma lähtö olisi vasta edessä, voimia oli kummasti jäljellä. Tasaisten lähtöjen harmeja tämmöiset. Pääasia että poika säilyi ehjänä. Sisko Hasty Night "Milia" oli samassa rytäkässä, mutta nousi hienosti neljänneksi jääden vain kaksi sadasosaa palkintosijasta.
Kasvateista voittoon ylsi veteraanimimmi Hazelwood, Typy Vihdistä! Hyvin juoksivat myös sisarukset The Real Deal "Repe" ja Too Much Fun "Viima" (Hasty Henry - Joyful Hawk), molemmat olivat lähtöjensä kakkosia hyvillä juoksuilla.


Lisse on taas talon pienin kun "Jämä" pentupoika 
kasvoi ohi, mutta se ei yhteismenoa haittaa.


Vaan pian päästään taas halimaan pieniä hauva-
vauvoja! Lucy nauttii tiineydestä täysillä.

Pentu-uutisia! 
Lucy eli Quite Capable on sievästi kantava. Pennut syntyvät lokakuun alussa. Isukkina tulevalla katraalla on mahtava Hasty Henry. Henryn ensimmäinen pentue eli sisarukset Blue Henry ja Hasty Night "Milia" ovat molemmat aloittaneet kilpauransa hienosti ja voittoja on molemmilla. Milia voitti Kasvattajakilpailun ja on kauden nopein Tampereen radalla! Fonzie on kellottanut Turussa kauden 8. nopeimman ajan! Ajovietti on molemmilla hurja. Toiseksi vanhimmasta pesueesta Joyful Hawkin kanssa (s. 12.10.05) on jo viisi juossut koejuoksut ja kolme on voittanut lähtöjä! Suomeen 

tuotu Hey Henry Hey (s. 14.04.06) pentueesta Bambin (Fire Whiz - Cold Mary Gold)  kanssa juoksi viime viikolla Tampereella soolon aikaan 29.30. Se oli nuorukaisen ensimmäinen kerta keskimatkalla ja kolmas kerta kopista! 
Lucyn koko ensimmäinen katras (1 + 7) Jack The Hawkin kanssa on jo ajanut viehettä radalla ja kolme on suorittanut soolon. Pesue on narttuvoittoinen ja ensimmäinen kiima on ollut usealla nyt kesän aikana. Viimeksi Midnight Oil esiintyi Turussa 325m matkalla ja pisteli ensikertalaiseksi todella mukavasti.
Reiska

 

 


Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi