Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<[Takaisin]  04.07.2007

Vasemmalta viisivuotiaat veljekset 
Blackwood ja Happy Valley sekä isä Fire Whiz ja emä The Other Taylor.

Viides pentueemme viisi vuotta 

Fire Whiz (Razz) - The Other Taylor (Ipana) pentue täyttää viisi vuotta ja siirtyy virallisesti veteraanisarjaan. Onnea koko katraalle eli Fairfield, Hazelwood, Lilydale, Greendale, Happy Valley, Blackwood, Little River ja Lucknow. Kangarooground menehtyi valitettavasti nuorukaisena. Glen Iriksen omistaja katosi koirineen, joten emme tiedä miten "Kiri" voi vai voiko.. , tällainen on kasvattajalle rankkaa.

Kotona meillä pentueesta ovat Happy Valley "Rosvo" ja Blackwood "Musta". Isot pojat voivat hyvin, erityisesti ilopilleri Rosvo jaksaa ihastuttaa ihanalla asenteellaan elämään. Pentueen kohta 11-vuotiaat vanhemmat köpöttelevät myös yhä terhakkaasti. Emä Ipanalla on ollut lähtö lähellä omituisten verenvuotojen takia, mutta kuin ihmeenkaupalla niistä on selvitty. Isä Razz on mukava helppo herra, joka nauttii eläkepäivistään ja välttelee kesäisin auringonpaahdetta!

Tänä vuonna tehdyn sääntömuutoksen myötä on ollut mahdollista juosta veteraaneissa jos täyttää viisi kuluvan kisakauden aikana eli tämäkin pentue olisi voinut kisata vetskuissa heti kauden alusta. Silti sääntömuutos on mielestäni huono, entinen oli paljon oikeudenmukaisempi ja toimivampi eli veteraanistartteihin pääsi sen kuukauden alusta kun täytti viisi vuotta. Uuden säännön mukaan tänä vuonna 7.10.2002 syntynyt voi juosta koko kauden veteraaneissa kun taas 8.10.2002 ei... !?!?

Reiska


Keppana (Trick´s Tot), Jones, Lisse, JoJo (Joyful Hawk, parantelee jarruanturaa), 
Missi (Spiceice), Rosvo ja Razz.

 


Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi