Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<[Takaisin]  03.07.2007


Jones palkitsi Raisan Haukiputaan leirillä hienolla diplomilla ja ANF- ruokasäkillä.

Hot10 2006 voittaja ja leiritunnelmaa 

Viime vuoden HOT10 2006 voittajajoukkueen kokosi Raisa Partala Haukiputaalta. Onnea voittajalle!
Järjestämämme leikkimielisen kilpailun idea on valita ennen kisakautta kymmenen greyn joukkue, joiden vuoden koira pisteet lasketaan yhteen ja eniten pisteitä juossut joukkue voittaa. Raisan Hot10:ssä olivat: Brown Booby, Hasty Henry, Hawk Annikka, Jack The Hawk, Little River, Radiant Midwife, Royal Vetman, Silvereye, Speed Messiah ja Starmie, tiukka joukkue joista vain Little River ei kisannut. Raisa voitti kisan varsin selvästi, hyväksi kakkoseksi tuli kennelimme päämies Jones ja kolmanneksi kiri Camilla Kaasinen -> kts .topic.
Raisa palkittiin hienolla Hot10-diplomilla ja laadukkaalla ANF-ruokasäkillä.

Vuoden 2007 kilpailua voi seurata täällä, tilanne päivitetään piakkoin lupailee Jones. Kiitos kaikille osallistuneille!

Haukiputaalle Jones meni tietenkin kilpailemaan koiriemme kanssa. Pääkilpailuina siellä on uroksien klassikko Masters ja narttujen vastaava eli OAKS. Matkassa mukana ovat Hasty Henry, Hawk Annikka ja veljensä Jack The Hawk sekä sisarukset Blue Henry & "lainatyttö" Hasty Night. Harmiksemme "Charlotte" Hawk Annikka ei vieläkään ole toipunut valeraskaudesta ja unelma finaalipaikasta sai jäädä. Nuori Blue Henry juoksee hyvin, mutta ei vielä jatkoon asti. Sisko Milia sen sijaan kyllä ja oma suosikkini Tsägä. Vanha Henry on myös hyvässä vedossa.

GRL:n perinteistä leiriä on jo vuosia pyöritetty Virpiniemessä heinäkuun alussa, matka sinne alkaa käydä raskaaksi. Kisoja juostaan sunnuntai-keskiviikko-sunnuntai. Leireily olisi kyllä kivaa, mutta me suurperheet ja ne joiden loma ei ajoitu ajankohtaan ovat pulassa. Niinpä allekirjoittanutkin joutuu jäämään kotinaiseksi lapsen ja koiralauman kanssa. Onneksi Jones ajoi keskiviikkoyönä huimat 700 km kotiin pariksi päiväksi helpottamaan elämääni! Takaisin pohjoiseen hän lähtee lauantaina, kun sunnuntaina 8.7. Masters titteliään lähtee puolustamaan Jack The Hawk. Cypress Nightin tyttö Hasty Night taas on OAKS finaalin nuorimmainen ja isänsä Hasty Henry kisaa Veteraanien finaalissa. Blue Henry juoksee sijoituslähdössä. Rankkaahan tämä on, mutta mitäpä ei tekisi harrastuksen eteen! 

Peukutetaan että viimeiset viritykset tuovat voittoja kotiin!

Reiska


Virpiniemen rataa ympäröivä hiekkamaa on kadonnut terhakkaan kasvillisuuden alle. Näkymä leirintäalueelta päin, radan tuomaritorni pilkottaa telttakatoksen takaa, itse rata sen edessä. 
Radalla yöpyy noin 10 asuntokuntaa, loput leiriläiset on lomakylin mökeissä.

 


Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi