Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<[Takaisin]  25.11.2006


Kuka nyt pukkia pelkäisi tuumi viisikuinen Lisse.


Vuoden Koiran onnellinen omistaja Camilla Kaasinen.

EGU palkitsi kauden 2006 parhaat

Etelän Greyhound Urheilijoiden (EGU) toiminta- ja pikkujoulupäivää vietettiin Helsingissä 25.11. Perhepoliittisista syistä pääsimme osallistumaan pikkujouluosuuteen vaikka keilakättä kovasti poltteli ;-) 
Päivä alkoi kartingilla. Aika-ajojen parhaimpien finaalin voitti Tuomas Taimiaho. Kuinkahan kovaa se Tuomas oikein omaa taksiaan lennättääkään! ;-D  Seuraavaksi oli keilamestaruuden vuoro. Tässäkin lajissa hallitsevat mestarit loistivat poissaolollaan allekirjoittaneen lisäksi. Parhaiten palloa viskoi Loukolan Jussi.

Palkintojenjakoon saapui jo enemmän väkeä. Ensin otettiin hieman apetta ja juomaa, sitten palkittiin kauden parhaimmat kuonot. 

EGUn Vuoden 2006 Koirat:

VUODEN KOIRA
1. Silvereye #

2. Jack The Hawk #
3. Radiant Midwife

VUODEN NARTTU *
1.
Radiant Midwife
2. Hawk Annikka #
3. High Five

VUODEN TULOKAS
1. Silvereye #

2. Jaguarseejunior
3. Paddy Cool

VUODEN VETERAANI
1. Hasty Henry #

2. Play With Fire
3. Isa´s Star

VUODEN SPRINTTERI
1. High Five 

2. Jack The Hawk #
3. Good Enough

KUOPPAMESTARI
1. Spotted Harrier #

2. Good Enough
3. Icesurrender #

EGU SPECIAL 
Better Man
**

* Koska Vuoden Koira oli nyt uros, jaettiin parhaimmalle nartulle vastaavasti palkinto. Jos paras koira olisikin ollut narttu, olisi paras uros palkittu Vuoden Uros palkinnolla. 

** Specialin valitsee  edellisvuoden palkittu. Mirja Piranta halusi kannustaa Better Mania omistajineen palkinnolla monien epäonnekkuuksien jälkeen. 

# Run-Up´n kasvatti tai omistuksessa

 

Silvereye "Oki" (Icetrick - Joyful Hawk) jatkoi hienoa kennelimme kasvattien menestystä radoilla. Tämän nuorukaisen ura alkoi niin vakuuttavasti, että menestys ei tullut yllätyksenä. Ensi vuonna Oki on kova luu radoilla, omistaja Camilla Kaasinen osaa varmasti virittää Okin hurjaan kuntoon. 

Vuoden Koira ja Sprintti kakkonen oli Okin puoliveli Jack The Hawk "Tsägä" (Carlisle Jack - Joyful Hawk). Nartuissa puolestaan Tsägän pentuesisko Hawk Annikka "Charlotte" oli toinen. Hasty Henry toi puolestaan Vuoden Veteraani tittelin taloomme, tällä kertaa pienen pokaalin. Jäinkin kaipaamaan viime vuoden kaltaisia kivoja Diplomeja, miksi aina erilaiset palkinnot? EGUn VK-koirahistorian alusta kiertänyt Vuoden Koira kansiokin oli hukassa, tiettävästi se on löytynyt ja jatkaa taas kiertoa. Hyvä, perinteitä pitää vaalia. Kansion tarkoitus on esitellä Vuoden Koirat, jokaiselle on varattu sivu, jonka isäntäperhe täyttää mieleisellään tavalla kuvan kera. Kirjan on tarkoitus kiertää palkintojenjakotilaisuudessa pöydissä, jotta kaikki kerholaiset voivat ihastella mennä vuosien sankareita. EGUn historian ensimmäinen Vuoden Koira oli muuten ihastuttava Temppumme, Temprano vuonna 1993! Okin isoisä. Viime vuoden EGUn Vuoden Koira Little River "Kalle" (Fire Whiz - The Other Taylor) on myöskin kasvattimme. Kalle oli myös GRLn Vuoden Koira ja mm. SM 2005 voittaja. 

Kuoppakisan voiton vei kasvattimme, Okin pentuesisko Spotted Harrier "Sere". Pitkästä aikaa narttu pokkasi tämän himoitun kauden aloitustittelin nimiinsä.

Menestyksekkään kauden jälkeen jäämme jännittämään seuraava kautta. Uusia nuoria lahjakkuuksia tulee radoille, aika näyttää miten tittelit jaetaan ensi vuonna! Ken on maassa nopehin...

Reiska


Tällä kertaa pukki tuli paikalle lahjoineen ja ihmeen
hyväkuntoisenakin vielä! ;-D


Kuoppamestari Spotted Harrierin omistaja Esa Ceder ajoi juhlimaan "Seren" menestystä Kouvolan takaa asti.


Run-Up kennelin Reija ja Lisse Kiiski noutivat 
Vuoden Veteraani Hasty Henryn pokaalin.


Jussi ja Aletta Loukola, Tuomas Taimiaho, Aarne Hatakka, Camilla Kaasinen ja Jatta Ruotsalo.

 


Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi