Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<[Takaisin]  07.11.2006

Harkkoja ja makkarajuoksuja


Jack The Hawk - Quite Capable pentueesta Run-Up extratreeneissä olivat Oili, Fifi, Geisha ja Urbo.


Oili.


Urbo.


Urbo&Sini, Geisha&Maarit ja Oili&Meira.


Geisha.


Syksyn viimeiset viralliset pentutreenit vedettiin 8.10. Otalammella kasvateillemme, jotka eivät päässeet aiempaan tapaamiseen. Paikalla olivat Midnight Oil "Oili", Sunnyboy "Urbo", Rose Tattoo"Geisha" ja oma "Fifimme" eli Wild Cherrie. Jälleen kerran sää suosi ja mikä mukavinta, pennut painelivat upeasti vieheen perään. 

Viimeinen ratatapahtuma puolestaan oli Hyvinkäällä Luhtilaukkaajien perinteikkäät Makkarajuoksut. Vapaamuotoisessa tapahtumassa koirat saavat pinkoa haluamansa matkan yksin kaksin tai miten vain. Samalla ratkotaan LL kerhomestaruudet rotujen nopeimmille. Makkaroihin meiltä osallistuivat Tsägä, Fonzie, Gibson ja Fifi. Jälkimmäinen oli näin ensimmäistä kertaa radalla mukana haistelemassa ilmapiiriä. Tsägä, Jack The Hawk, juoksi päivän nopeimman ajan 29.07 ja toi kotiin vuodeksi kiertopalkinnon, jonka muuten Rittenhouse voitti 2003 samalla ajalla. Ritsa on voittanut kerhon mestaruuden kahdesti, kuten myös talomme nestori Kolli, Tullamore Dew Nuori Fonzie, Blue Henry, juoksi ensimmäistä kertaa Hyvinkäällä ja toista kertaa kopista. Hyvännäköistä menoa tiukasti kiskolla, hiukan kaarteen jyrkkyyttä varoen. Aika silti hyvä 17.46/280m. Gibson, The Good Son sekä siskot Neve ja Raita pinkaisivat kaarteen. Raita oli nyt ensimmäistä kertaa ratavieheen perässä ja ajoi kuin vanha tekijä. Hyvältä näyttää, sillä nyt lähes kaikki sisarukset ovat jo olleet ratavieheenkin perässä!

Jones&Reiska

Emä Joyful Hawk "JoJo", Jones ja saman väriset vuoden ikäiset sisarukset The Good Son "Gibson", All The Way "Neve" sekä Sanni ja All I Know "Raita" ja Riikka.


Poika ja äiti, Brown Goshawk "Ässä" ja Joyful Hawk.


Jack The Hawk "Tsägä" ja nopeimman kiertopatsas.


Tyttäret Jacky Winter "Viti" ja All The Way "Neve".


"JoJo" ja All I Know "Raita".

 


Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi