Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<[Takaisin]  07.09.2006

 

Masters 2006 Jack The Hawk!

Viime vuonna taisi Tsägällä tosiaan jäädä hampaankoloon se, että ei päästy osallistumaan Mastersiin, greyhound urosten arvostetuimpaan klassikkokilpailuun. Kisaamisen esti varvasvamma, joka aiheutti kuukauden tauon parhaaseen kisakauteen. Varvas parani onneksi levolla ja hoidolla. Tänä vuonna Mastersiin lähdettiin toiveikkaasti. Tsägän alkukauden huima lähtönopeus on hieman hukassa, mutta muutoin kunto kohdillaan. Henkisesti Tsägä tuntuu tosi vahvalta lisäksi poika on päivä päivältä pirteämpi ja leikkisämpi. 
Alkuerästä tuli lupaava voitto ja finaaliin saatiin hyvä 2. koppi. Finaalissa olikin todella kova vastus, Suomen parhaimmisto. Ruuhkaahan se tiesi. Tsägä jäi kaarteeseen tullessa kuoleman paikkaan, joutui hiljentämään ja porukka painui läjään. Sitten kiskolta löytyy rakonen, jonka Tsägä empimättä käyttää hyödyksi. Pykälää silmään,  kärkeen ja voittoon! Mieletöntä! Voitto täydentää Tsägän upean kautta ja häivyttää lopullisesti viime vuoden murheet. Urosten Mestari on Jack The Hawk (Carlisle Jack - Joyful Hawk)! Kasvattimenestyksen kisassa täydensi Okin, Silvereye (Icetrick - Joyful Hawk) hieno, taisteltu kolmas sija.
OAKSissa Charlotte, Hawk Annikka (Carlisle Jack - Joyful Hawk), ei tehnyt tilastopoikkeamaa vaan otti jälleen huonon startin maapohjalähtökopista, pahus. Kaarteessa oli ruuhkaa, kuten aina tiukan tasaisissa finaaleissa. High Five kaatuu, mutta nousee ja jatkaa juoksua
. Charlotte pinkoo minkä pystyy, vaan ei aivan tavoita johtavia, mutta on upeasti kolmas narttujen kuningatarkilpailussa! 
Päivän täydensi jo veteraani-ikäinen Spiceice (Icetrick - The Other Taylor), Missi, hienolla kakkossijallaan omassa lähdössään, aivan mahtavan startin ottaneena. Tampereen kaarre tekee näemmä Missille tiukkaa.

Huikea kisapäivä! Kiitämme kaikkia lämpimästi, eritoten kilpailujen sponsoria ja monitoimimiestä Pekka Vuoriluomaa alias Mr Pekua, Nooraa ja GREYSPORTia!

Reiska, kisakuvat Anu Lahdenpohja ja Antti Ruosalo

Jones, Tsägä ja sponsori Pekka Vuoriluoma 
sekä Noora Greysportista.


1. kaarteen alun sumppu, Tsägä löytää raon.


1. kaarteen menoa.


Maaliin jälkeen. 


Jack The Hawk, Jaguarseejunior ja Silvereye.


Pokaali, mitali, mantteli ja 350e.


OAKSin 1. kaarteessa, Charlotte 2-manttelilla.


Cream'em Mate, Want More ja Hawk Annikka.


Spiceicen (6) tykkistartti.


Mestari kotona Lissen kanssa treenaamassa ;-D

 


Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi