Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<Takaisin    14.07.2005

 

Hienoa kisamenestystä Oulusta!

Greymme Jack The Hawk (6) "Tsägä" ja Hawk Annikka (3) "Charlotte" nappasivat 2. ja 3. sijat kaksivuotiaiden Junior Derbyssä ollen myös finaalin nuorimmat. Charlottea handlasi Heidi Hyttinen.

Tsägä (6) missasi startin, treenarit ottavat syyn... Finaalin ainoa narttu Charlotte (3) olisi voinut hyvinkin väläyttää mutta saa lähtökiihdytyksessä kovat tällit jäädessään uroksien väliin.

 

Kauden 2005 ikäkausikilpailut, kaksivuotiaiden Junior Derby ja kolmevuotiaiden Grand Prix, kisattiin Haukiputaan perinteisellä leiriviikolla. Ohjelmassa oli myös Sprintti Cup, johon Hasty Henry osallistui. Henry voitti eränsä ruuhkasta huolimatta hyvällä ajalla 16.59, mutta vieheenpysäytyksessä takaa tullut koira törmäsi suoraan päin viehettä tavoittelevaa Henryä, jolta lähestulkoon lähti taju. Eläinlääkäri laittoi Henryn tiputukseen ja sille annettiin kipulääkettä ja kisojen jälkeen kovapäinen RE-koira oli taas tolpillaan. Leiriviikon kisat oli kuitenkin Henryn osalta kisattu.

Tsägä ja Charlotte (Carlisle Jack - Joyful Hawk) tekivät omassa JD alkuerässä sen mitä pitikin, eli kaksoisvoitto ja molemmat finaaliin.

"Rosvolta", Happy Valley vähän toivottiinkin, ettei se menisi jatkoon GP:ssä jotta Jones pääsisi loukkaantuneen Henryn ja JD finalistien kanssa kotiin toipumaan. Rosvo tekikin melko ponnettoman esityksen ja oli erässään neljäs. Seuraavana päivänä jumiutunut etupää selvisi syyksi huonoon esitykseen.

Finaalipäivänä Jones ajoi suoraan kisoihin Tsägän ja Charlotten kanssa. 8 tunnin ajomatka ei tehnyt ainakaan hyvää Tsägälle, joka tuli kopista viimeisenä. Charlotte lähti melko säpäkästi, mutta jäi sitten puristuksiin isojen urosten väliin ja tippui porukan viimeiseksi, kunnes juuri ennen maalia pääsi sisäkautta kuittaamaan itsensä kolmanneksi ja palkintopallille.

Kasvateista Little Riverin ohella hienot juoksut tekivät Hazelwood ja Lucknow, jotka ottivat kaksoisvoiton 520 metrillä. Hazelwood "Typy" astutetaan siis seuraavasta kiimasta Henryllä, kts. yhdistelmä.

Reiska,kuvat Juha Kemppainen

 

 

 

 

Kasvattimme Little River (6) 

(Fire Whiz - The Other Taylor

saavutti häirinnästä huolimatta 

II sijan kaikin puolin vaiherikkaassa 

GP kisassa.

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi