Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<Takaisin]   14.11.2004

 

Menestystä ja ilonhetkiä!

Vuoden Stayer 2004
Quite Capable ja Reija. 
Kuva Taru Lehtonen.

Lauantaina 6.11. pidettiin jo perinteeksi muodostunut Greyhound Racing Liiton (GRL) seminaari, jossa on aina päivällä asiapitoista ohjelmaa ja illalla sitten vuoden ansiotuneiden palkitsemista sekä vapaamuotoista juhlintaa. Koiramme pokkasivatkin monta palkintoa ja muutenkin juoksuaktiivisuus ja menestys oli mukavaa kuluneella kaudella. Ensinnäkin kaikki kisaikäiset koiramme juoksivat radalla, vaikka kiimat sotkivat tyttöjen kautta melkoisesti. Varsinaisen yllärin järjesti JoJo, jonka toimme radalle hieman testimielessä, onhan narttu pyöräyttänyt kaksi terhakkaa pentuetta ja siinä välissä muuttanut mannertakin. JoJo, Joyful Hawk, kellotti sellaiset ajat, että kukaan ei jäänyt kylmäksi ja Mirja Piranta jakoi tästä innostuneena JoJolle ns. Ilodiplomin. Sellaisen sain myös veteraanipoikamme oma kasvatti Ritsa, Rittenhouse, joka on kauden starttikuningas, joka tuli aivan yllätyksenä. Pirtsakka Ritsa kisasi peräti 25 kertaa, osan avoimessa kuten mm. Mastersissa, joista voittoja 6, 2. sijoja 11 ja 3. kaksi. Ritsa sai myös vuoden ainoana GRLn 75:n startin juhlalautasen!

Rittenhouse 
(Bob Whizzer - Bunny Hug) eli Ritsa. 
Vuoden Veteraani II,
 GRL:n starttikuningas ja
 ainoa 75 startin palkittu.

Ritsan veli Zingo, Maker´s Mark, oli kauden alussa jo siirretty eläkkeelle, koska viime vuonna pellolla telottua kinnertä ei meinattu millään saada kuntoon. Vähän ennen SM-kisoja kuitenkin heräsimme, että Zingohan on itseasiassa todella hyvännäköinen ja timmissä kunnossa. Pitkin alkukesää se oli saanut juosta vapaana muiden kanssa eikä jalka tuntunut enää vaivaavan. Siispä  Turkuun harjoituksiin. Ensimmäinen 325 m rataveto lähes vuoteen taittui aikaan 19.80 ja mikä hienointa, jalka kesti ja Zingo oli ihan innoissaan. Ensimäisessä startissaan, SM-alkuerässään Zingo kiri hienosti toiseksi hyvällä ajalla 17.12 ja paikka finaaliin oli varma. Itse finaali meni kummaltakin veljekseltä alakanttiin, mutta myöhemmin Zingokin pääsi voitonmakuun. Turussa tulleen rajun kontakin jälkeen kinner oli jälleen aristava ja kausi päätettiin jättää siihen. Yllätyksenä tuli, että Zingo sai 50 starttia kasaan ja näin ollen GRL:n 50 startin lautasen.

Lucyn, Quite Capable, kausi alkoi harmillisesti kiimalla. Heinäkuun alkuun asti kuitenkin sitkeästi kisattiin, kunnes valeraskaus alkoi painaa todella liikaa. Reilu kuukauden tauko ja takaisin radalle. Ensimmäistä kertaa GRL:n historiassa stayereille oli oma vuodenkoirasarjansa ja tämä oli kiimasta huolimatta Lucynkin tähtäimessä. Ouluvet Stayer 2004 -voitto RE:tä hipovalla ajalla, Turku Classicin ja EGU Stayerin finaalipaikat ja muutama sijoituslähtövoitto ja historian ensimmäinen Vuoden Stayer-titteli on Lucyn!

Tänä vuonna Run-Up-kennelin parhaan kasvatin valitseminen ei ollut vaikeaa. SM b-finaalin voitto, EGU Sprint Open voitto, Vaisaari Palvelukoti Sprint voitto, Turun 325m rataennätys kahdesti, Tulokasmalja 2004 voitto ja samalla kauden kärkiaika Turussa 29.01/495m ja koirahan on Little River eli kotoisemmin Kalle! Onnea Sulosen perheelle.

 

Talvilepo on alkanut ja odottelemme kiimoja. 

Aussityttömme Cypress Night, Quite Capable ja Joyful Hawk astutetaan huippu-uroksilla. 

Myös muita pentuesuunnitelmia on. 

Tiedustelut ja varaukset voipi pirauttaa p. 040 342 4272/Jones tai email: run-up@dlc.fi 

 

Run-Up kennelin Vuoden Koirat

1994  Cross Bow  (Feel The Cold - Can Can)

1995  Cross Bow  (Feel The Cold - Can Can)

1996  Cross Bow  (Feel The Cold - Can Can)

1997  Tullamore Dew  (Newtown Super - Bunny Hug)

1998  Tullamore Dew  (Newtown Super - Bunny Hug)

1999  Tullamore Dew  (Newtown Super - Bunny Hug)

2000  Tullamore Dew  (Newtown Super - Bunny Hug)

2001  Yellowstone  (Bob Whizzer - Bunny Hug)

2002  Rebel Yell  (Bob Whizzer - Bunny Hug)

2003  Catch The Ice  (Icetrick-The Other Taylor)

2004  Little River  (Fire Whiz-The Other Taylor)

 

Kasvattimme Little River,  Kalle.

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi