Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        
<<Takaisin]   30.08.2004

Kalle (6) voittaa SM b-finaalin. Kuva J Jauhiainen&J Rossinen.

 

Kisakuulumisia

3 päivän Junior Derby&Grand Prix koitos on takana. Pieniä pettymyksiä, mutta myös loistavia onnistumisia.

Pettymyksiin lasketaan ilman muuta "Kallen" Little River ja "Rosvon" Happy Valley tippuminen JD finaalista. Molemmat juoksivat alkuerissä ajat, joilla olisi pärjätty myös finaalissa. Kallen varma finaalipaikka meni toisen koiran häiriköinnin takia ja Rosvo menetti pelin takasuoran ruuhkassa.

"Kane" Kangaroo Ground piti yllä pentueen mainetta JD:ssä ja nousi huonon startin ja kolhujen jälkeen finaalin neljänneksi.

Kalle näytti sitten sunnuntaina lyhyen matkan sijoituslähdössä, kuka on tällä hetkellä Suomen nopein sprintteri. Ruotsalaisen Skip's Blue Hopen 6-vuotta vanha rataennätys olikin jo aika murskata. Ei edes millään nappistartilla, Kalle pysäytti kellot aikaan 18.83!

Ruotsissa asuva kasvattimme "Swedu" Catch The Ice väläytti GP välierässä nopeuttaan, haastamalla tulevan Vuoden 2004 koiran, New Rulerin kovaan kaksintaistoon. Matka loppui hieman kesken mutta toinen sija kaikkien aikojen Top 20 -ajalla 29.28/495m osoitti Swedun kyvyt. Finaalijuoksu oli vähän ponneton ehkä matkaväsymyksestä, mutta jo paikka finaalissa vieraalla radalla oli loistava saavutus. Kiitokset Siville ja Anettelle Suomen vierailusta.

"Ritsa", Rittenhouse näytti nuoremmilleen mallia ja meni hienosti Icetrick Memorial finaaliin. Rosvolla oli taas epäonnea kun siltä vietiin takajalat alta ykköskaarteessa. Hyvin poika taas nousi lopussa, muttei aivan finaalipaikkaan asti. Icetrick Memorial on rakkaan Norriksemme muistokisa. 

"Tsägä", Jack The Hawk (Carlisle Jack - Joyful Hawk) juoksi keskiviikkona soolokoejuoksun. Nuorukainen pyyhälsi ensimmäistä kertaa keskimatkan ja lähti vasta kolmatta kertaa suljetusta kopista. Tsägän otteet radalla ovat olleet niin vakuuttavia, että päätimme samalla juoksuttaa soolon. 30.02/495m, kakkosluokan aika 14-kuiselle oli lupauksia antava veto.

"Lucy", Quite Capable ei vielä ole täysin kuntoutunut kiimasta. Tuttu loppuveto antaa odottaa itseään, mutta eiköhän se sieltä vielä löydy. 

Sijoitusnarttumme "Typy", Hazelwood putosi harmittavasti parin kymmenyksen erolla JD:n välierästä ja niinpä, jo lupaavasti kiiman jälkeen hoikistunut tyttö, kokeili pitkää matkaa. Ihan kelpo suoritus 49.91/785m ensikertalaiselta.

Pipo, Icesurrender, oli viimeisimmässä lähdössään toinen 1. luokan ajalla ja sitä edelsi kolme peräkkäistä lähtövoittoa.

Missi, Spiceice alkaa kuntoutua pikkuhiljaa kiimasta. Sen sijaan sisko Keppana, Trick´s Tot, kärsii loukkaantumisesta joka tuli Tampereen kaatumisessa. Keppana ehti voittaa kaksi starttia.

Maker´s Mark, Zingo, palasi radoille vuoden tauolta kintereen loukkaannuttua. Tulosta tuli heti SM-veteraani finaalissa ja yksi lähtövoittokin on plakkarissa. Jalka kipeytyi uudestaan Turun kontaktissa ja Zingo lepäilee toistaiseksi.

Jones

"Swedu" eli Run-Up Catch The Ice vauhdissa Turussa. Kuva Taru Lehtonen.

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi