Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<Takaisin]    28.11.2003  

 

Kovin narttu mitä koskaan tuotu ausseista Pohjoismaihin!

Viime perjantaina elimme jännittäviä hetkiä. Klo 16.57 laskeutuivat Suomeen Joyful Hawk "Jo Jo" ja poikansa Jack The Hawk "Tsägä" sekä Snowheart "Lumi". Huiman pitkä matka oli taittunut hyvin. Kuljetuslaatikoista putkahti iloista sekä hyväkuntoista porukkaa. Kotimatkalla Lagunassamme oli tunnelma korkealla. 

Jo Jo on eittämättä kovin Pohjoismaihin tuotu aussi. Jo Jo on cityvoittaja ja kaksinkertainen group-finalisti, mikä on todella kovaa valuuttaa. Jo Jo´n kanssa kennelimme teki muutoinkin historiaa. Ensimmäinen suomalaispentue syntyi Jo Jo´lle Australiaan viisi kuukautta sitten ja nyt siitä on täällä musta uros Jack The Hawk. Johnia lainaten: "Ihan liian hyvä nimi ja ihan liian hyvä koira s i n n e Suomeen...!" Ja hyvä Tsägä onkin! Mikä luonne! Koirat matkustivat yhteensä 5 päivää ja tämä viisikuinen vesseli on kun ei mitään olisi tapahtunut ja olisi aina asunut sisällä sekä kirmannut lumihangessa, matkarasituksesta ei ole tietoakaan. Tuossa tuo vesseli nytkin köllii työhuoneen lattialla ja ynäjää tyytyväisenä. Kotolaumamme on ottanut tulokkaat hyvin vastaan. Tsägä pentu hyväksyttiin täydelisesti laumaan. Tuli aivan mielen kun Icetrick "Norris" aikoinaan tuli. Suhtautuminen oli yhtälaisen rentoa kun itsevarma ja rauhallinen pentu pyyhälsi läpi ovella odottavan koiralauman ja alkoi pureksia ensimmäistä löytämäänsä luuta aivan pokkana. Jopa nartut ottivat pojan porukkaan pärinöittä.

Puolitoistavuotias Snowheart, Lumi, on hirmuisen kiltti, pörröturkkinen ja hassunnäköinen narttu. Lumilla oli hieman omituinen  haava kyljessä, ties mihin sattunut. Lumi on vielä varsin lapsenomainen ja ensi kesä näyttää kuinka likka polkee.

Jo Jo, Joyful Hawk, on hyvin itsevarma narttu. Jo Jo on aivan kisakunnossa, jopa liian kireässä ja koitammekin nyt pulskistuttaa tyttöä, sillä tähtäimessä on pennutus.

On kyllä hieno fiilis. Koirat ovat nyt täällä. Ausseissa meillä on vielä mm. Dancing Sarah, joka oli alunperin tarkoitus tuoda nyt, mutta päädyimme viime metreillä hieman eri kokoonpanoon. Ehkä Sarah jatkaa kasvatustyötämme ausseissa tai sitten Irlannissa.

Reiska          

Tsägä kurkkii Ipanaa.

Lumi.

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi