Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<Takaisin]  5.10.2003


Voittaja Quite Capable "Lucy" , Reija "Reiska", Cypress Night "Sysi" ja "Jones". What a day aussiegirls! 

Kaksoisvoitto kotiin Turku Classicissä!

Kaksi viikkoa sitten Quite Capable, Lucy voitti Turku Classicin 785 metrin alkueränsä karsintojen nopeimmalla ajalla 48.46 ja myös Sysi, Cypress Night lähti finaaliin oman alkueränsä voittajana. Näistä asetelmista lähdettäessä toiveet olivat korkealla, mutta myös varovaiset kun vastassa oli Suomen parhaimmisto.

Finaalia edeltänyt lauantai sujui mukavissa merkeissä pentuharkkojen parissa, joskin allekirjoittanut myöntää olleensa hyvin huonolla tuulella muun päivän, jännitti. Sunnuntaiaamu valkeni maha kipeänä ja taivas itkien, mutta koiruudet puhisivat intoa - lähdetäänhän kisoihin! Sysi itki kaksi tuntia kisoihin lähtöä ja Norris, Icetrick, tyrmistyi kun ei päässyt mukaan - veteraanilähtö ei tälläkään kertaan toteutunut.

Kisapäivä käynnistyi iloisesti kun Missi, Spiceice, sai koejuoksunsa läpi ja on nyt ehta kisakoira. Neljännessä lähdössä jännitys kohosi kattoon kun vuorossa oli Turku Classic finaali  - mukana kaksi meidän narttua... Radalla puhalsi hirmuisen vimmainen tuuli, mutta muuten sää oli poutainen. Sysi sai loistavan lähdön ja vei joukkoa. Perään kiri Speed Machine. Lucy peesaili Raven Heartia. Johtokolmikko tuli Sysin vetämänä pitkän taipaleen jälkeen maalisuoralle ja silloin lähti Lucy, sinkaisi hujauksessa ohi muun porukan ja voittoon. Jestas! Hillitön taktiikka! Ja Sysi oli toinen! Mieletön fiilis! Tätä racing on parhaimmillaan!

Lämmin kiitos kaikille onnittelijoille!

Reiska, kuva Lasse Punttila

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi