Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<Takaisin]

Aussityttömme Quite Capable (3) voittokkaana Tampereella, toiseksi tuli Top Rolen poika Speed Messiah (1). kuva Sami Heinikari

 

10.8.2003

 

Kisarintamalta

Norris, Icetrick joutui Haukiputaan kisoissa 3.8. avoimeen lähtöön veteraanistartin peruunnuttua. Poika kiri lähdössä hienosti 3. 

 

Sysi, Cypress Night, puolestaan kompuroi Haukiputaalla sadasosan päähän voitosta. Tampereella tuli niinikään hieno 2. sija 680 metrillä. Mr Moosen päänahka jäi vain kolmen sadasosan päähän. Hyvä Sysi, kunto alkaa löytyä.

Velipojat Ritsa, Rittenhouse, ja Zingo, Maker´s Mark kisasivat Tampereella Kasvattajakisassa. Veljeksistä nopeampi Ritsa oli intoa piukassa, mutta vaisu esitys ja 5. sija vahvistivat että jotain pojalla on jotain kipeänä ja startin jälkeen Ritsalla oli vaikeuksia laskeutua alas autosta. Zingo puolestaan pinnisteli startissa neljänneksi - alku meni ihan mukavasti, mutta viimeinen 80m alkoi painaa. 

Iloinen Pipomme, Icesurrender, spurttasi Haulkiputaalla mainiosti vedonlyöntilähdössä napaten 2. sijan vain sadasosan erolla voittajaan. Pipo pitää taukoa nyt etujalan ontuman takia.

Keppana, Trick´s Tot, juosta lönkötteli Kasvattajakisassa viidenneksi. Keppiksen itseluottamus on aivan kadoksissa, joten seuraavaan kisaan lähdetään vasta parin harjoitusstartin jälkeen.

Lucy, Quite Capable, jatkoi loppunousujaan Haukiputaalla. Tiukka rypistys toi 2. sijan ja jatkopaikan Junior Derbyssä. Tampereella irtosi voitto ihan mukavalla ajalla.

Kasvateista Taylor´s Trick kilpaili taas voitokkaasti Tampereen sprintillä.

 

Fire Whizin "Razz" jälkeläiset ovat alkaneet niittää mainetta pohjoisilla radoilla. Suomessa parhaiten kilpauran ovat aloittaneet Fat Boy, Play with Fire ja Teeny Weeny. Ruotsissa ainakin Bambi ja Mary's Whiz ovat päässeet voiton makuun.

Riki, Taylor´s Trick, voittomitaleineen.

 

Jones&Reiska

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi