Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<Takaisin]

Omassa pelossa on kiva nuuhkutella...

 

2.8.2003

 

Kisakuulumisia ja muuttokiireitä

Kuten useimmat teistä tietävätkin perheemme on muuttanut Siuntiosta Nummi-Pusulaan kesäkuun aikana. Muutto ja sitä seurannut remontti helteestä nyt puhumattakaan ovat pitäneet meidät niin kiireisinä. Niinpä kotisivujenkin päivitys on jäänyt. 

 

Kisakautemme on mennyt tähän asti varsin mukavasti ottaen huomion muuttokiireet -  yksilötreenejä ei todellakaan ole tänä kesänä ehtinyt tehdä. 

Norris, Icetirck, on todella varmassa vireessä ja poika on voittanut 8 kauden 11 startistaan. Harmittavasti veteraanien SM-finaali oli yksi "huonoista" juoksuista, siinä Norris jäi kirvelevät 2 sadasosaa tittelistä. Yksi 4. sija puolestaan tuli avoimessa sarjassa tiukkaakin tiukemmassa Serti Sprintissä, jossa Norris näytti olevansa vielä nuorien vauhdissa jäihän taakse Raven Heart ja Grand Ruler.

Sysi, Cypress Night,  on antanut odottaa parasta virettään. Tytöllä oli kiima keväällä ja laskujen mukaan heinäkuussa olisi pitänyt alkaa kulkea, mutta hiukan toisin on käynyt. Kuitenkin Top Race finalisti ainoana narttuna sekä SM b-finalisti ovat kohtuullisia saavutuksia. Onni voisi jo pikkuhiljaa kääntyä, sillä kovasti on kontakteja tytön juoksuissa riittänyt aina hampaan menetykseen asti. Uskomme, että tahti viime sunnuntain Tampereen hienon loppukiri voiton jälkeen kiihtyy.

Brindlet velipojat Ritsa, Rittenhouse, ja Zingo, Maker´s Mark, ovat myös olleet hieman alavireisiä. Kyllä se muuttaminen näkyy tuloksissa. Kumpikin veljeksistä on kuitenkin voittanut lähtöjään, joten sikäli olemme toki tyytyväisiä.

Missi, Spiceice, aloitti kiimansa, näin puuttuva koejuoksu siirtyy syksymmälle.

Sisko Keppana, Trick´s Tot, on ollut kovin kolhuisissa starteissa ja ne ovat vähän vieneet tytön itseluottamusta. Turun harjoituksissa Keppis kellotti aivan kelpo ajan 19.66/325m pehmeällä radalla, joten nopeutta tytöstä kyllä löytyy.

Uusin aussitulokas Lucy, Quite Capable, on myös päässyt voittojen makuun, kun "Lusikka" voitti lähtönsä SM-finaalipäivänä Haukiputaalla hyvällä ajalla 31.51/520m. Tampereella kokeiltiin myös pitkää matkaa 680m melko menestyksekkäästi, kun Lucy kiristi surkea alun jälkeen toisena maaliin ja vieheelle ensimmäisenä. 

 

Pipo ja Norris, poika ja isä.

Kauden todellinen ilopillerimme isänsä lisäksi on ollut Pipo,

Icesurrender, joka hyppäsi aivan yllättäen kovimpaan 

sprinttiluokkaan. Maailman iloisin Pipo paukutti peräti 

kolme voittoa Haukiputaalla erinomaisilla ajoilla!

 

Kasvateistamme voiton makuun ovat kauden aikana päässeet 

Totalice, Taylor´s Trick ja Ruotsissa useammallakin 

radalla Catch The Ice, jonka paras matka on 560m.

 

Mainita pitää toki, että Norriksen pojat Nightingalen (kennel Rabbit 

Rush) kanssa ovat tehneet mukavaa jälkeä radoilla. Voittoisasti ovat

kilpailleet veljekset Better Man, Lazy Days ja Mama´s Boy. Yesh!

 

Pentu Suomeen

Joyful Hawkin pentueemme ausseissa kasvaa ja voi hyvin. 

Pennut on myyty ja yksihän lentää pian tänne Suomeen!

 

Jones&Reiska

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi