Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<Takaisin]

 

3.6.2003

 

Temppu ja Poju ovat poissa

Pari viikkoa sitten oli kennel Run-Upin surullisin päivä, kun jouduimme luopumaan kahdesta vanhasta ystävästä. Tempun takapää oli päivän aikana jälleen pettänyt eikä vanha herra päässyt enää olohuoneen matolta ylös. Kerran parantuneet hiertymät olivat taas vertavuotavina.

Vahvan kipulääkityksen avulla elänyt, mutta nyt jo syömisenkin lopettanut Poju huojui krampaten Tempun vieressä yhtä tuskaisen näköisenä. Teimme päätöksen, että pojat saavat lähteä yhdessä viimeiselle matkalle.

Tempulla oli ikää jo kunnioitettavat yli 12 vuotta, mutta Pojun elämä loppui liian nopeasti. Aktiivinen häslääjä alkoi rauhoittua vuodenvaihteen jälkeen. Ensin luulimme, että kenties 7 vuoden ikä alkaa näkyä pojan käyttäytymisessä. Poju vaisuuntui koko ajan enemmän ja alkoi näyttääkin vähän kipeältä. Useiden tutkimusten jälkeen Pojulta löytyi niskarangasta traumaattinen välilevyn tyrä. Todennäköisesti se on tullut talvella pentujen kanssa riehuessa ja paheni pikkuhiljaa. Emme halunneet ryhtyä epävarmaan ja kivuliaaseen leikkaukseen.

Toivottavasti pojilla on nyt hyvä olla.   

 

Trio's Lass loukkaantui, 

kilpaura ohi

Toinen todella ikävä uutinen tuli Australiasta, jossa osaomistusnarttumme, monikertainen cityvoittaja Trio's Lass mursi kintereensä. Sasha oli kenties tekemässä elämänsä parasta suoritusta, se johti kisaansa Wangaratassa noin 12 koiran mitalla, kun 80 metriä ennen maalia siltä murtui kinner. Vamma leikattiin, mutta Sasha aloittaa nyt uransa siitosnarttuna. 

 

 

Jones

Meille niin rakkaat Poju ja Temppu.

Kaksi maailman kilteintä koiraa on poissa...

 

 

 

Jotain hyvääkin...

Ikävien uutisten lisäksi, myös jotain hyvääkin on tapahtunut.

Norris on aloittanut veteraanikautensa todella hyvin, 4 veteraanistarttia, joista 3 voittoa. Hyvin vetreä vanhus pisti kampoihin nuoremmilleen avoimen sarjan Sprintti Derbyn alkuerässä, jossa finaalipaikkakin oli melko lähellä.

Myös Norriksen jälkeläiset ovat tehneet hyviä suorituksia. Viime kisoissa mm. Totalice ja Trick's Tot ottivat kaksoisvoiton ja sitä ennen Better Man ja Taylor's Trick. Myös Ruotsissa kilpaileva Catch The Ice on aloittanut kautensa hyvin.

Voiton makuun on koiristamme tällä kaudella päässeet myös Sysi ja Zingo. Sysiltä tosin jouduttiin voiton jälkeen vielä tikkaamaan varvasväli ja muutama kisa on jäänyt nyt väliin, mutta seuraavassa ollaan taas mukana.

 

Lupaavia uutisia kuului myös aussitytöstämme Joyful Hawkista, jonka ympärysmitta on kuulemma sellainen, ettei lämmitysmantteli mahdu enää päälle. Toivotaan, että syksyllä Suomeen lentää todella kovasukuinen pentu.

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi