Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<Takaisin]

 

8.5.2003

 

Kausi alkoi

Kauden 2003 avajaiskisat pidettiin viime sunnuntaina Hyvinkäällä. 

Ensimmäinen grey-lähtö oli veteraanien 280m, jossa mukana oli jo veteraani-ikään ehtinyt Icetrick "Noris". Tiukan ykköskaarteen jälkeen Norris pääsi irti, eikä Samurai Power enää hyvästä loppurutistuksesta huolimatta sitä saavuttanut. Hyvä alku veteraaniuralle.

Norriksen tytär Trick's Tot "Keppana" oli juossut viime syksynä koejuoksut ja vuorossa oli ensimmäinen varsinainen kilpastartti. Black Voodoo otti huiman startin ja vei joukkoa reilussa johdossa aina takasuoran päähän, jossa Keppis alkoi kuroa eroa kiinni. Ensikertalainen ei ujostellut vaan pyyhkäisi juuri ennen maalia ohi ja voittoon.

Spiceice "Missi" oli samassa lähdössä koejuoksijana, mutta puuttuvien ohitustilanteiden vuoksi sitä ei voitu arvostella. Missi jäi lähdössä, mutta kiri kuitenkin viimeisessä kaarteessa lähes edellä juoksevan koiran rinnalle, ei kuitenkaan jaksanut puristaa ohi.

Maker's Mark teki hyvän suorituksen sijoittumalla kolmanneksi lyhyen matkan 4-veikkaus lähdössä. 

Cypress Night ja Rittenhouse olivat päivän kuumimmassa lähdössä, joka oli samalla myös superkaksarin kohde. Sysi lähti melko hyvin, muttei aivan ehtinyt 1. kurviin ensimmäisenä, sen sijaan Mr Moose karkasi omille teilleen, muilla olikin todella ruuhkaista rutistusta. Sysi maalissa 4. ja Ritsa kuudentena todella vaisun esityksen jälkeen. Ritsa huilii nyt jonkun aikaa, sen sijaan Sysi menee valeraskaaksi yllättävänkin hyvin.

 

Jones

Isä ja tytär, Norris ja Keppis voitokkaan avajaiskisan jälkeen.

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi