Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

[<<Takaisin]

 

25.1.2003

Uutta verta Suomeen! 

Varhain lauantaiaamuna saapui Suomeen aussineito "Lucy", Quite Capable. Odotimme jännityksellä kentällä tuleeko koira todellakin ko. lennolla, sillä meille soitettiin perjantaina, että Singaporen välilaskupaikassa ei ollut kaikkia tarvittavia papereita joten koira ei ollut lähtenyt lainkaan matkaan! Pari tuntia tämän tiedon jälkeen tuli uusi puhelu, että Lucy saapuisi sittenkin alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Ei mitään heikkohermoisten hommaa nämä sikakalliit koirien lennätykset! 

Lucy saapui kuitenkin onnellisesti ja erinomaisessa kunnossa. Neito tassutteli ulos kuljetuslaatikosta kun avasimme sen ja ruoka maittoi mainiosti. Pissipaikkaa ei sen sijaa lentokentältä löytynyt, eihän siihen kummaan kylmään valkoiseen aineeseen voinut kyykkiä. Onneksi automatkan jälkeen uuden kodin pihasta löytyi muutama ruohonkorsi  puskien juurelta ja Lucy saattoi sananmukaisesti huokaista helpotuksesta. Vaikutti siltä, että koira ei ollut tehnyt tarpeitaan koko matkan aikana, joka kesti kaikkineen yli 30 tuntia!

Nyt Lucy lepää ja huomenaamulla alamme tutustua uuteen kotiin sekä koiriimme.

 

Lucy on vajaa parivuotias kovasukuinen narttu Australiasta. Mietimme pitkään minkälaisen koiran toisimme kotosuomeen. Cityvoittajatason koiria, kuten narttumme "JoJo" Joyful Hawk, ei kannata tuoda Suomeen, joten aloimme katsella "ei liian lupaavaa" nuorta koiraa. Päätimme hankkia uutta linjaa edustavan nartun, sillä kovia tuontiuroksiahan meillä on. Kun olimme ausseissa Lucy juoksi harjoituksissa Sandown Parkissa. Sen hyvä rakenne ja luonne tekivät vaikutuksen. Lucy kävi hanakasti vieheeseen kiinni eikä rettelöinyt juoksukavereille. Sen aika oli parempi kuin toisella nartulla, joka viikon päästä voitti lähtönsä Sandown Parkissa. Kun vielä sukutaulu osoittautui kerrassaan toivotunlaiseksi alkoi ostamisen tunnustelu ja ystäviemme ansioista kaupat syntyivät lopulta kohtuuhintaan. Lucyn isä on kuuluisa HotShot ja emä moninkertainen cityvoittaja Chelsea Walk.

 

Lucyn tulevaisuus täällä suomessa riippuu sen kiimankierrosta. Jos kiima tulee ennen kisakautta aloittaa Lucy uransa pennutuksella. Joka tapauksessa Lucy pääsee nyt treeniryhmäämme ja tarkoitus on kisata mikäli mahdollista.  

Reiska

"Lucy" Quite Capable.            

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi