Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

[<<Takaisin]

 

14.1.2003

Vanha Ressu on poissa

Reckless Champ, Ressu, nukkui aamulla ikiuneen Espoon eläinsairaalassa. Vanha ystävä alkoi kuihtua joulunalusviikolla, kun sen ruokahalu yhtäkkiä katosi. Ajatus kulki edelleen ja silmät pysyivät kirkkaina mutta fysiikka heikkeni niin, että tänä aamuna tuo todella vaikea päätös oli tehtävä.  

Ressu tuli meille vuonna 1990. Itsevarma sinisilmäinen honkkeli urospentu hurmasi meidät täysin. Viehevarmaksi Ressu tuli jo 3-kuisena ensimmäisellä radalla käynnillään. Pentu karkasi hihnoineen päivineen vieheen perään ja sen jälkeen se oli aina radalla kuin hypnoosissa. Ressulle povattiin lyhyttä elämänkaarta sen invaliditakajalkojen vuoksi. Huonosti osuivat nuo ennustajat, sillä persoonalliselle laulavalle piruettikoiralle kertyi ikää päivää vaille 13 vuotta. Ressulla oli todella mainion positiivinen elämänasenne. Pikkuhuolet eivät painaneet tätä suurta persoonaa.

Kaipaus on suunnaton.

 

Iloksemme Bunny Hug, Neiti, palasi samalta eläinlääkärimatkalta takasin kotiin. Neitiltä leikattiin vaikea kasvain takajalasta. Nyt jännitetään paraneeko tassu ja onko kasvain hyvänlaatuinen.

                Pojun kanssa päiväunilla viikko sitten.

Terhakka              

käppyräkorva.

                             Vanhat herrat Ressu ja Temppu keväällä 2002.

Diesel on poissa

Top Role "Diesel" kuoli varhain sunnuntaiaamuna kotonaan kennel Top Visionissa. Se oli satuttanut itsensä pihalla. Diesel vietiin päivystävällä eläinlääkärille, jossa se oli tiputuksessa ja alkoi virkistyä, mutta myöhemmin kotona ilmeisesti sisäiset vammat veivät sen.

Menetys on suuri kennelillemme, sillä emme itse ehtineet tehdä ainoatakaan pentuetta tällä upella australiantuonnilla. Onneksi Dieselillä on 30 pentua Suomessa ja Ruotsissa ylläpitämässä isänsä mainetta ja perimä elää myös Dieselin siskontyttären, Cypress Nightin kautta. 

Reiska

 

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi