Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

[<<Takaisin]

 

18.9.2002

 

Rittenhouse ja Cypress Night.

Sysi näytti uroksille

Cypress Night jatkoi siitä mihin Junior Derbyn alkuerissä jäätiin. Hieno voitto myös finaalissa ainoana narttuna, lähes 7 koiranmitalla ja päivän nopeimmalla ajalla 31.20! Myös Rittenhouse teki kelpo esityksen Grand Prix finaalissa, sijoittumalla hienosti kolmanneksi. Grand Prixin voitti Black Dog 31.29. 

Icetrick tuli omassa tiukassa lähdössään tallatuksi varpaille, jonka seurauksena varvasväli repesi. Maalissa kuitenkin kolmantena. Lähdön voitti Daddy's Flash hyvällä ajalla 16.65. Toivottavasti varvasväli saadaan kuntoon nopeasti ja päästään vielä mukaan Vuoden Sprintteri taistoon. 

Icesurrender juoksi ensimmäisen varsinaisen kilpailustartin ja sijoittui ruuhkajuoksussa kohtuullisella ajalla 17.56, neljänneksi. Lähdön voitti velipuoli Mama's Boy (Icetrick-Nightingale) 17.34.

 

Fire Whizille iso pentue Ruotsiin

Elokuussa Fire Whizin luona vieraillut Red Fizz on käynyt ultrassa, jossa todettiin ainakin 11 pentua. 

Dancing Sarah.

Trio's Lass.

 

Aussi tytöt rules ok

Kennelimme osaomistuksessa olevat nuoret nartut Trio's Lass (Bearability-Robsherie) ja Dancing Sarah (Henry Hand-Riviera Dancer) voittivat kumpikin viime sununtaina Salessa Australiassa. Kisa oli Dancing Sarahin ensimmäinen, joten hyvältä näyttää. Trio's Lassin saldo näyttää myös hyvältä, 5 starttia 2-2-1.

Joyful Hawk on nyt kilpailutauolla ja odottaa kiiman alkamista ja astutusta. Urosehdokkaat ovat tällä hetkellä kovan puntaroinnin alla.  

Jones

 

         

alkuerissä.

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi