Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

[<<Takaisin]

 

26.8.2002

Heidi ja SM voittaja Beyond The Stars "Mauri".

Paremminkin olisi voinut mennä

Kisarintamalla on pitänyt kiirettä. Parhaimpiin uutisiin kuuluu Icetrick-The Other Taylor pentueen ensimmäinen voitto. Sen nappasi ylivoimaiseen tyyliin yli 5 koiranmitalla Taylor's Trick, SM:ien alkueräpäivänä Turussa.

SM-kisat alkoivat omien koirien osalta vaihtelevalla menestyksellä. Rittenhouse oli alkuerässään epäonninen saatuaan ulkopuolelleen tulevan SM-voittajan Mr Moosen, joka on kaikkea muuta kuin wideri. Mr Moosen sisäänpäin tunkeminen pudotti Ritsan jatkosta ja lähellä oli ettei myös Mr Moosen taival katkennut jo alkuerissä.

Maker's Mark juoksi alkuerissä upeasti toiseksi ja oli vahvasti menossa finaaliinkin välierässään, kunnes 3-4 kaarteessa otti kovan kontaktin johtavan Hold Onin kanssa ja oli maalissa kolmantena. Yllätys oli melkoinen kun juoksusta tuomittiin diski Zingolle. Vastaavanlaisia ja paljon rajumpiakin tapauksia tapahtuu joka kisoissa. Tällainen linjattomuus tuomioissa tuntuu todella pahalta.

Cypress Night voitti vakuuttavasti oman alkueränsä mutta sitten kohtalona oli jäädä viidenneksi välierien tasoikkaamassa erässä. B-finaalipaikka jäi sadasosan päähän eikä A-finaaliinkaan olisi tarvittu kuin 5 sadasosaa parempi aika. Erän voitti loistavalla juoksulla Quicksilver. 

Veteraanien Suomen Mestaruus finaalissa Beyond The Stars näytti kuka on tämän hetken ehdottomasti nopein "vanhus". Voitto alkuerissä ja finaalissa varmisti jo lupaavasti Vuoden Veteraani titteliä. Finaalin voittoaika 19.25 jäi vain 7 sadasosaa Yellowstonen päivän parhaasta.

Jones 

Taylor´s Trick ylivoimaisena voittajana maalissa.

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi