Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<Takaisin

 

17.7.2002

  Sysi ja Norris.

 

Menestystä kisoissa!

Rankka leiriviikko pohjoisessa saatiin päätökseen ja pitkää paluumatkaa kevensi kummasti koirien hyvä menestys. Edes löpön loppuminen kilometri ennen kotia maanantai aamuyöstä ei ihmeemmin harmittanut. Icetrick  teki sen mitä pitikin ja otti voiton Virpiniemi Top Sprintin finaalissa. Maker's Mark sijoittui kovassa kisassa viidenneksi. Rittenhouse oli Top Race B-finaalissa kolmas ja Cypress Night hienosti finaalin kolmas häviten vain neljä sadasosaa kisan kakkoselle Black Dogille. Kisan voitti Volare.

     Leiri oli kaikin puolin mukava tapahtuma. EGU:n joukkue voitti kerhojen välisen leikkimielisen kolmiottelun. Lajeina jalkapallon kuljetus radan ympäri, lisämausteena oli sadettajien päälläolo, saappaanheitto sekä petanque. Perjantai-illan bileet Virpiniemen leirikeskuksessa voitaneen luokitella kategoriaan, "äreet kinkerit". Muina iltoina filosofoitiin leirinuotiolla enemmän ja vähemmän vaihtuvalla kokoonpanolla.

 

Pennut kasvavat kovaa vauhtia. Ensimmäisillä on silmät auenneet ja eilen leikattiin pikkuruiset kynnet ensimmäisen kerran. Horjuvat askelet tukevoituvat päivä päivältä.

 

Jones 

 

 

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi