Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

<<Takaisin

 

13.7.2002

 

Leirin 2. kisapäivä, 10.7. keskiviikko


Kisat alkoivat Icesurrenderin (Icetrick - The Other Taylor) "Pipon" soolokoejuoksulla. Pipo räväyttikin kopista sellaista vauhtia että sai  vieheen kiinni ykköskaarteessa. Loppuaika ei tästä miltei pysähdyksestä johtuen ollut huikaiseva, mutta 32.75 on hyvin riittävä soolon läpimenoon.
     Icetrick ja Maker's Mark pitivät lepopäivän ja keskittyivät sunnuntain finaaliin. 

     Rittenhouse ja Cypress Night sen sijaan joutuivat tuleen Virpiniemi Top Race välierissä. Ritsa sai kohtuullisen startin, mutta nopeimmin avasi Volare. Ykköskaarteessa tuli paha ruuhka jonka seurauksena Quicksilver kaatui ja Mr Moosen ja Ritsan peli oli menetetty. Volare voittoon päivän nopeimmalla ajalla 30.51, toisena Dundee 31.00 ja kolmantena finaaliin Blue Eagle. Mr Moose, Ritsa ja säikähdyksellä kaatumisesta selvinnyt Quicksilver siis B-finaaliin.
     Sysi otti omassa erässään hyvän startin, kuten myös vierestä lähtenyt Raven Heart. Jotenkin tytöt sotkeutuivat kaarteessa toisiinsa ja tipahtivat viimeisiksi. Sysi aloitti raivoisan kirin ja ohitti porukkaa takasuoralla. Black Dog oli jo mennyt menojaan, mutta vielä viimeisessä kaarteessa Sysi ohitti sisäkautta Playboyn ja otti kakkossijan. Voittaja siis Black Dog 30.71, toinen Cypress Night 31.48 ja kolmas ja finaaliin Playboy 31.77

 

Jones 

 

Icesurreder "Pipo";´ ai että on kuuma täällä Suomessa!

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi