Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

[<<Takaisin]

 

5.8.2002

 

Hyvä alku leiriviikolle
Taas on matkattu 700 km ylös pohjoiseen viikon kestävälle turneelle. Ensimmäinen kilpailupäivä meni loistavasti. Kaikki neljä koiraamme menivät jatkoon.
     Icetrick otti pitkästä aikaa hyvän startin eikä jättänyt paljon jossiteltavaa. Voittoaika 16.64/280m oli päivän nopein eikä jäänyt rataennätyksestä kuin 4 sadasosaa. Maker's Mark kiri hienosti maalisuoralla ja varmisti kennelimme kaksoisvoiton ajalla 17.12. Molemmat siis ensi sunnuntain finaaliin.

Icetrick eli "Norris".


     Cypress Nightin startti ei ollut mikään nappisuoritus mutta juoksu kulki todella hyvin. Kolmas sija ja päivän 4. nopein aika 30.84/520m oikeuttivat kevyesti keskiviikon välieriin. Lähdön voitti Daddy's Flash 30.75, vain sadasosan jäi kakkonen Volare.
     Rittenhouse oli joutunut 3 koppiin ja koko lähtösuoran se yritti tunkea ulospäin. Maalissa kuitenkin kolmantena ja myös mukana keskiviikon välierissä. Aika oli lähtösuoran ruuhkasta huolimatta Ritsan uusi ennätys 31.55. Lähdön voitti Mr. Moose uudella rataennätys ajalla 30.47.
     Päivän viimeisessä lähdössä oli mukana Taylor's Trick (Icetrick-The Other Taylor) toisessa ryhmäkoejuoksussaan. Ensimmäisessä yrityksessä tuli valitettava vieherikko, joten lähtö uusittiin vajaan tunnin kuluttua. Riki otti hienon startin ja johti ykköskaarteessa. Takasuoralla se vain kasvatti eroa, mutta 20 metriä ennen maalia alkoi toinen startti painaa ja se joutui päästämään Perfect Puzzlerin ja Flashy Finalin ohitseen. Joka tapauksessa hieno koejuoksu ja nyt Riki on täysverinen kilpakoira.
    Jones 

 

Kotona pennut kasvavat

ja somistuvat.Tässä sisko ja sen veli.

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi