Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

[<<Takaisin]

 

1.7.2002

Icetrick voittajana Hyvinkäällä kaudella 2000.   Kuva Mari Porma

"Razzin" poika Australiassa, Whata Whiz "Red".

                

 

 

Monenlaisia kuulumisia

Icetrick otti kauden ensimmäisen voittonsa eilen Tampereella päivän nopeimmalla ajalla 16.78/280m. Tuplavoitto oli enemmän kuin lähellä, kun Maker´s Mark jäi omassa lähdössään vain sadasosan Dundeelle todella tiukan kamppailun päätteeksi. 

Kisojen jälkeen Totalice (Icetrick-The Other Taylor) juoksi hyväksytyn soolokoejuoksun.

 

Joyful Hawk oli epäonninen The Laurelsin finaalissa viime torstaina. Se pummasi startin ja sai vielä kovan kolhaisun ykköskaarteessa, muuta ei group-1 tason finaalissa tarvitakkaan, kun peli  on jo menetetty. Joka tapauksessa finaalipaikka Australian kovimman tason kilpailussa oli loistava saavutus. Vanha varvasvamma hieman aukesi ja se tikattiin, joten nyt on vuorossa parin viikon lepo, jonka jälkeen kokeillaan hieman pidempää matkaa, kenties 600 metriä The Meadowsissa. 

 

Whata Whiz (Fire Whiz-Continuty) voitti lauantaina Wangaratissa Jack Hill Bookmaker finaalin todella kovalla ajalla 26.87/474m, se vastaa noin 27.20 aikaa 480 metrillä! Whata Whizillä on nyt 6 voittoa 13 startista. 

 

Australiassa tehtiin viikko sitten sunnuntaina eläinurheilun historiaa, kun Cranbournessa järjestettiin laukka-, ravi- ja greyhoundkisat samana päivänä. Kisoja markkinoitiin koko perheen päiväntapahtumana ja lapsille oli järjestetty myös kaikenlaista muuta oheistoimintaa (pelejä, pomppulinnaa, kotieläintila jne). Kannattaisiko vähän vastaavaa kokeilla Turun Metsämäessä?

 

Jones 

alkuerissä.

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi