Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

[<<Takaisin]

 

24.6.2002

 

Pikavisiitti Virpiniemeen

Joukkueemme starttasi kohti Virpinimeä juhannuspäivän aamuna. Matka sujui joutuisasti vaihtelevassa säässä. Ainoa murhe matkassa oli allekirjottaneen kipeä ja turvonnut peukalo. Edellisillan kissan pelastus kostautui ilkeänä puraisuna. Myös Icetrick sai rytäkässä korvansa ja silmäkulman auki.

Määränpäähän saavuimme illansuussa. Sää oli tuulinen ja piti itikat loitolla. Edellisillan juhlat painoivat paikalla olijoita, mutta pikkuhiljaa porukka kokoontui leirinuotiolle turisemaan.

     Kisapäivä valkeni aurinkoisena ja kuumana. Juuri ennen ensimmäistä lähtöä taivas meni pilveen ja hetken oli loistava juoksukeli. Pilvi väistyi jo toisen lähdön esittelyssä ja kuumuus iski jälleen. Virpinimen rata oli mielenkiintoinen. Lähtökopeilta rata viettää alaspäin ja on todella leveä. Hiekka on napakkaa, mutta vaatii lanausta sillä jo yhden lähdön jälkeen pinta oli raskas. Ensimmäisen lähdön voitti tykkistartilla Grand Ruler huippuajalla 16.66. Päivän toisessa starttasivat Icetrick ja Rittenhouse. Olemme odottaneet milloin Norrikselta onnistuisi lähtö, ei tälläkään kertaa ja kova kontakti lähdön voittavan Glad Goblinin 16.70 kanssa vaati myös veronsa, mutta tulokseksi 2. sija ajalla 16.78. Ritsa nousi lopussa aivan johtokaksikon tuntumaan kolmanneksi, 16.82. Lähdössä oli mukana myös ensimmäistä koejuoksuaan juokseva Norriksen poika Taylor´s Trick. Kovaan kyytiin joutui nuorukainen, vaan koejuoksu sujui hyväksytysti aikaan 17.56. Seuraavassa lähdössä 520 metrin matkalla kisasi Maker´s Mark. Zingon juoksu oli alusta alkaen kankean oloista ja sijoitus 3. ajalla 31.78, lähdön vei Raven Heart 31.24. Pirteä narttumme Cypress Night pääsi koettamaan kykyjään kauden komeettoja vastaan. Sysi starttasi hyvin ja johti lähtösuoralla tovin, Mr Moose ehti kaarteessa johtoon. Black Dog nousi 3. kaarteessa toiseksi, mutta Sysi piti hyvin puoliaan ja tuli kolmantena maaliin. Mr Moose 30.63, Black Dog 30.80 ja Sysi 31.15.

     Kisojen jälkeen nuorisostamme juoksivat soolot Spiceice ja Trick´s Tot. Icesurreder puolestaan juoksi räväkästi 280 m. Niin teki myös Beyond The Stars. Mauri kellotti käsiajaksi jo pehmeällä radalla 16.44!

 

Reiska 

   Lauantaiyössä leiritulilla 

   radan tuntumassa.

 

 

 

   Matkailuautossa on tunnelmaa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kotona matkan aikana huili

The Other Taylor, joka

synnyttää noin viikon päästä,

kts. pentusivu. Pentueen isän Fire Whizin Australiassa kilpaileva jälkeläinen, Whata Whiz jatkaa hyviä esityksiään. Lauantaina tuli Wangaratassa uran 5. voitto, kovalla ajalla 27.07/474m, vastaa 27.41 480 metrillä!

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi