Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

[<<Takaisin]

 

18.6.2002

 

Maker´s Mark vauhdissa Turun harjoituksissa.    Kuva Esa Tienhaara

 

Sateessa ensimmäinen, toinen, kolmas ja neljäs

Viime viikonvaihteessa 15.6. kisattiin taas Turussa. Ja mukavasti! Laumastamme mukana oli neljä kilpuria ja kaksi nuorta harjoittelijaa.

Päivän aukaisi koevetokoirana kasvatimme Totalice (Icetrick - The Other Taylor) "Eki". Eki oli ensimmäistä kertaa Turussa ja juoksi lyhyen matkan innokaasti 20.20 pintaan käyden dummyyn kiinni.

Icetrick "Norris" starttasi päivän 6. ja kovimmassa 325m lähdössä ja missasi startin todella pahasti. Hurja nousu antoi tulokseksi 4. sijan. Lähdön vei jälleen Lonely Man ja toiseksi tuli hienosti Yellowstone "Keltsu", joka alkaa löytää parasta virettään.

Seuraavana oli vuorossa Cypress Night "Sysi". Sysi otti hienon startin ja johti lähtöä, mutta Phapillon meni 2. kaareessa ohi ja Sysin vastaus ei ollut lainkaan sen parasta. Tuloksena jälleen 2. sija.

Heti seuraavassa lähdössä starttasi Maker´s Mark "Zingo"joka otti hyvän lähdön ja johti ehkä odotetustikin koko lähdön ja juoksi uuden ennätyksensä 29.80, joka päivän tasossa oli kova saavutus sillä keli ei ollut ennätyksiä suosiva. Hyvän kirin teki nuori Dundee.

Neljäntenä joukkueestamme starttasi Zingon velimies "RItsa" Rittenhouse. Ritsa lähti hyvin ja oli aivan johtavan kannassa. Tällä kertaa Ritsa ajatteli ohittaa sisältä, jonne ei tullut tilaa ja Ritsalle 3. sija. Lähdön voitti loppunousulla Napoleon.

 

  Run-Up Stone Mountain "Papu" pienenä.

Kisoissa nähtiin myös yksi tasapääjuoksu kun kaimat juoksivat voittoon. Kasvattimme Stone Mountain "Papu" ja velipuoli Never Before "Papu" (Iso-Papu) ylittivät maalilinjan täsmälleen yhtä aikaa.

Kisojen jälkeen oli vuorossa omat nuoremme Spiceice "Missi" ja Trick´s Tot "Keppana", jotka juoksivat kaatosateessa harjoitusjuoksun myöskin sisarusten Viiran ja Kimman kanssa.Yllätys oli iloinen kun Keppana pinkoi maaliin ensimmäisenä, toinen Countess Kim, kolmas Ceetah ja Missi joka nousi lopussa hyvin 4.

 

Veljesarjan (Zingo, Keltsu, Ritsa ja Papu) menestystä täydensi vielä uutinen Ruotsista. Rebel Yell "Pilli" jatkaa Ruotsin Mestaruuskisoissa. Pilli juoksi erässään kolmanneksi hyvällä ajalla 32.94. Bli Best pisteli Boråsin rataennätyksen taas uusiksi, 32.04!

 

Reiska

alkuerissä.

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi