Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

[<<Takaisin]

 

14.6.2002

 

 

Jo Jo jatkoon, 

Pilli voitti, 

Isabel sivussa loppukauden

 

Tätä on Greyhound Racing. Hyviä ja huonoja uutisia vaihtelevasti.

Viikon paras uutinen tulee Australiasta, jossa narttumme Joyful Hawk JoJo juoksi kolmanneksi ja jatkoon arvostetun Laurelsin (group1, $40.000AUD voittajalle) alkuerissä. Kyseessä on 1.3.2000 ja sen jälkeen syntyneiden narttujen kisa, johon mukaan pääsi 120 parasta narttua! Semifinaalit juostaan ensi torstaina, jolloin pitää olla kahden sakissa, jos haluaa finaaliin. Luotamme JoJoon!

 

Heaven Hill "Isabel" aloitti kauden lupaavasti, mutta vakava 

loukkantuminen rikottuun pulloon kotipoluilla päätti sen. 

kuva Esa Tienhaara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joyful Hawk "Jo Jo".

 

Rebel Yell "Pilli".

 

Toinen hieno uutinen oli kasvattimme Rebel Yellin Pillin voitto Boråsissa, Ruotsissa viime lauantaina. Pillin alkukausi on ollut vähän turhan kiihkeiden ruuhkajuoksujen sävyttämä, toivottavasti itseluottamus nyt palasi, varsinkin kun huomenna Pilli on mukana Ruotsin Mestaruuskisojen alkuerissä. Vastassa on mm. Bli Best ja Just Marungi!

 

Todella huonot uutiset tulevat Suomesta. Pillin Toinen hyvä uutinen tulee Ruotsista, jossa kasvattimme Rebel Yell Pilli voitti Boråsissa viime lauantaina. Pillin alkukausi on ollut todella ruuhkaisten juoksujen sävyttämää, joten toivottavasti itseluottamus nyt palasi, varsinkin kun huomenna Pilli on mukana Ruotsin Mestaruuskisojen alkuerissä ja vastassa on mm. Bli Best ja Just Marungi!

Pillin sisko, Heaven Hill Isabel teloi toisen takajalkansa rikottuun pulloon. Seurauksena kolme katkennutta jännettä ja loppukausi sairaslomalla. Erittäin ikävä juttu, sillä Isabel olisi loppukaudesta, kiimasta toivuttuaan taatusti kellottanut kovan luokan aikoja. Tsemppiä ja jaksamista Timolle.    

 

Jones

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi