Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

[<<Takaisin]

10.6.2002

 

Sysi OAKS kakkonen

OAKS finaali meni hyvin pitkälti etukäteiskaavailujen mukaan. Elbony Phapillon pääsi sisältä karkuun ja sai  Sysin, Cypress Nightin peräänsä. Parivaljakko oli loppujen lopuksi melko ylivoimainen, Phapillon 29.63 ja Sysi 29.73 ennen kolmatta Black Voodoota 30.54. Kovasta tuulesta ja sateesta huolimatta Sysi paranteli jälleen ennätystään, joten kehitys jatkuu.  

Norris, Icetrick oli Masters finaalissa ajallisesti pienehkö pettymys. Osasyynä oli varmaankin liian pitkäksi venähtänyt lämmittely, koska sateen takia edellistä lähtöä siirrettiin. Joka tapuksessa Norris on kolminkertainen Masters finalisti ja niitä ei taida Suomessa muita olla. Black Dog on hyvässä vauhdissa, kun se uusi viime vuotisen voittonsa, ennen vahvaa ennakkosuosikkia Mr Moosea.   

Päivän kakkossaldoa lisäsivät veljekset Ritsa Rittenhouse ja Zingo Maker's Mark.Zingon startti lyhyellä matkalla ei aivan mennyt nappiin eikä se ollut lähtösuoralla varma kumpaa kautta ohittaisi muuta porukkaa. Loppujen lopuksi se kiersi ulkokautta, mutta Blue Honcho oli jo karkuteillä. Ritsalla oli 495 metrillä tiukkaa vääntöä Grand Rulerin kanssa ja loppujen lopuksi se hävisi voiton vaivaisella sadasosalla. 

Yksi päivän kohokohtia oli myös Maurin, Beyond The Starsin voitto veteraanilähdössä, päivän nopeimmalla ajalla 19.10. Kunhan veteraani vielä vähän vertyy, niin Turun RE:kin voi olla vaarassa!

 

Sysin ensimmäinen klassikkopokaali.

 

Ritsa (6) ei aivan saavuttanut Grand Ruleria.

 

Jones

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi