Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

[<<Takaisin]

27.5.2002

 

Upea päivä Turussa

Paljon enempää ei kisapäivältä voi vaatia, kuin mistä eilen saatiin Turussa nauttia. Mukana 4 koiraa ja saldona 2 voittoa, kakkonen ja klassikkofinaalin kolmas.

Icetrick "Norris" ei antanut iän eikä alkuerien hitaimman ajan häiritä vaan taisteli itsensä komeasti kolmanneksi ja palkintopallille. Jälleen kerran osoitus, ettei finaaleja ratkaista vielä alkuerissä.

Rittenhouse "Ritsa" ja Cypress Night "Sysi" uusivat kolmeviikkoa sitten juostun kaksoisvoiton. Tällä kertaa oli Ritsan vuoro voittaa. Sysi sai huonon startin ja jäi kaarteessa pahasti pussiin, taisipa olla takasuoran alussa viimeisenä, mutta vahvalla nousulla kuittasi kakkossijan.

Päivän kruunasi Maker's Mark "Zingo", joka maalisuoralla hyvästeli Blue Honchon ja nappasi hienon voiton hyvällä ajalla 19.26/325m. Samassa lähdössä myös velipoika Stone Mountain "Papu" paranteli huonosta startista huolimatta ennätystään.

Pojat juoksivat kaikki niin hyvin, että koko kolmikko ilmoitettiin urosten mestaruuskisaan Mastersiin, ensi sunnuntaina. Sysi luonnollisesti juoksee narttujen OAKS:issa. 

 

Jones

 

"Reiska" ja Maker´s Mark, tässä Hyvinkään radalla.   

Kuva Esa Tienhaara

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi