Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

[<<Takaisin]

25.5.2002

 

Ladies Bracelet finaali tulossa esittelyyn, Joyful Hawk manttelilla 3.

 

Australian kuulumisia

Yllättävän aussimatkan jälkeinen hektinen työviikko on saatu alta pois ja on hetki aikaa miettiä mitä kaikkea matkallani "down under" oikein tapahtuikaan? 

Kun Joyful Hawk selvitti itsensä finaaliin, alettiin miettiä, että jumankekka, "JoJo" on group2-finaalissa(*. Sehän pitäisi lähteä katsomaan. Vielä tiistai-iltapäivällä oli epäselvää pääsisinkö lähtemään, mutta niin vain keskiviikkoaamuna klo 8 istuin koneessa.

Amsterdamin ja Kuala Lumpurin kautta torstai-iltana Sydneyyn, huumekoira nuuhki lentoasemalla greyhoundilta haisevat lahkeet, matkatavarat levälleen ja selittelyjen jälkeen kaikki tullivirkailijat kokoontuivat kuulemaan asiantuntevia vedonlyöntivinkkejä tulevaan finaaliin.

JOS Joyful Hawk (3) ja kennelkaverinsa Dosarg (7) olisivat olleet lähtökopeissa päinvastoin, kaksoisvoitto ei olisi ollut kaukana. Dosarg lähti todella voimalla sisään ja Jo Jo tyypilliseen tapaansa vähän ulos. JoJo kärsi kolarista pahemmin ja lähes pysähtyi kesken parhaan kiihdytyksen. 5. sija oli todella vahva esitys. Vasta kisan jälkeen sain tietää, että Ladies Bracelet on Australian suurin avoin narttukisa ja sitä on juostu lähes 40 vuotta!

Sydneystä ajeltiin 12 tuntia alas Melbourneen, jossa vietin viikon Carol&John Westerlon kennelpoikana. Koirien kävelyttämistä, juoksuttamista, ruokkimista, lihashuoltoa. Käytiin mm. Cranbournen ja Warragulin radalla harjoituksissa ja torstai-iltana Sandown Parkin kisoissa, jossa Johnilla oli 3 koiraa mukana. Whata Whiz (Fire Whiz - Continuty), Dosarg (Yo Yo's Boy - Right Gear) ja Jo Jo. Kaikki kolme olivat lähtöjensä vedonlyöntisuosikkeja. Whata Whizille kisa oli ensimmäinen city-startti ja 4. sija siinä oli hyvä debyytti. Dosarg oli ilmiselvästi väsynyt kovasta finaalista ja sen esitys oli vaisu. Jo Jo juoksi hienosti toiseksi jääden voittajalle vain reilun koiranmitan.

Viikko vierähti nopeasti ja oli aika taas hyvästellä aussiystävämme. Matkalaukku täynnä greyhound-lehtiä ja -videoita ja pää täynnä kokemuksia (ja VB:tä?) oli hyvä istua koneeseen. Joyful Hawkin seuraava tähtäin on 1.3.2000 jälkeen syntyneiden narttujen group1-kisa, Laurels, Sandown Parkissa. Toivottavasti Reiska pääsee katsomaan tämän finaalin!

 

*) Australian arvokisojen luokitus:

-group1, vähintään $40.000 voittajalle, kisa juostu väh. 15 vuotta

 -group2, $20.000-$39.999 voittajalle, kisa juostu väh. 15 vuotta

 -group3, $12.000-$19.999 voittajalle

 -listed event väh. $8.000 voittajalle  

 

Jones 

  Carol Westerlo ja Joyful Hawk.

 

  "Sasha" (Bearability-Robsherie) lupaava nuori narttu.

 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi