Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

[<<Takaisin]

 

14.4.2002

 

 

Nuorten koirien harjoitukset 13.4. Otalammella


Eilinen EGUn ja TSGK:n järjestämä nuorten koirien harjoitustilaisuus oli kaikin puolin menestys. Paikalla oli n.30 koiraa ja ilahduttavan paljon uusia harrastajia. Icetrick-The Other Taylor pentueesta harjoittelemaan saapuivat: Other Trick "Kipinä", Taylor's Trick "Riki", Trick's Tot "Keppana", Icesurrender "Pipo" sekä Spiceice "Missi".

Suljetusta kopista lähteneille kellotettiin ajat GRLn ajanottolaitteilla ja ankaran pentuajan kokenut Pipo kellotti ikäryhmänsä nopeimman ajan, 10.04. Riki juoksi hienosti 10.30, Missi 10.40, Kipinällä meni varmasti yli toista sekuntia kopissa remuamiseen, joten sen aika 11.58 ei ole vertailukelpoinen. Keppana kadotti liian kaukana kiitäneen vieheen pölymereen ja oli hyökätä 100 metrin merkkilapun kimppuun, joten sille ei saatu aikaa. Porman Asmo sai kuitenkin Keppanan kiinniottoalueelle viehettä heiluttamalla ja sen jälkeen oltiikin vieheessä kunnolla kiinni.

Erityisen mukavaa tilaisuudessa oli kaikkien paikalla olleiden koirien ajovietti. Kukaan ei keskeyttänyt tai jättänyt ajamatta. 

Nopeimmin harjoituksissa juoksivat kolmevuotiaat Never Before TV iso "Papu" 9,71 ja narttumme Sunny Brook"Irmeli" 9,78.

 

Heidi ja Kipinä

Tiina ja Riki

Aivan vammoitta ei selvitty. Innokkaan Kipinän jarruantura jouduttiin tikkamaan, ensiavun antoi ET.

 

Jones & Reiska

    


Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi