Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

[<<Takaisin]

 

2.4.2002

 

Ensimmäiset handslipit Otalammella

Tänään vierailimme ensimmäistä kertaa tänä keväänä Otalammen treenisuoralla. Harjoitusalueen ajoluiska oli vielä aivan lumen peitossa, mutta itse suora lähtökoppien edustaa lukuunottamatta, oli melko hyvässä kunnossa.

Kopista vetoja ei siis päästy tekemään, mutta mukana olleet A-ryhmäläiset Icetrick, Rittenhouse ja Cypress Night pääsivät pyrähtämään sylistä reilun 150 metrin vedon. Sysi on hiukan ylipainoinen, Norris on viime keväiseen verrattuna loistavassa vireessä ja Ritsa valmis radalle (siinä ei ole koskaan ollut liikaa painoa). 

 

Myös kakaraporukka (Icetrick-The Other Taylor) oli mukana. Noin sadan metrin käsivieheenveto vahvisti sen mihin viime syksynä jäätiin; ajovietti tuntuisi olevan kohdallaan. Keppana, Trick's Tot, kävi vieheeseen niin raivolla, että käsivieheen naru meni poikki ja Keppana vei vieheen mennessään.

 

A-ryhmästä Zingo, Maker's Mark,  joutui jäämään kotiin, koska sen vasemman etujalan 4. varvas oli aamulla aivan turvoksissa ja hillittömän kosketusarka. Heräsi epäilys jonkun kevättokkuraisen ampiaisen pistosta tai vastaavasta, koska edellisenä päivänä käytiin vain remmilenkki. Varvas vaikuttaa nyt illalla jo paremmalle.

 

Jones

    


Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi