Koirat    Pentueet    Uutiset    Kuvat    Greyhound    Etusivu        

Hasty Henry

2/2001, tummabrindle uros, 32 kg, kasvattaja Woodbridge Australia  Henryn Suomen tulokset>

Vuoden Sprintteri 2006 ja palkintoja.

Henry voitokkaassa vauhdissa Turussa.

Jälleen ykkösenä mantteloituna.

Voittanut kolmessa maassa, peräti 19 radalla!

Kilpaillut 100 starttia!

Vuoden Sprintteri 2005

Sprintti Derby 2005 
Virpiniemi Sprint 2005

Daddy's Flash Sprint 2005

Haukiputaan rataennätys (RE) 16.41/280m

European Sprint finalisti 2005

Richmond Canonball III (Group-3)

EGU Vuoden Sprintteri 2005

EGU Vuoden Veteraani 2006

VGU Veteraani Sprint 2006

Frozen semen available!

Henryn parhaista kilpailuista 
koostettu hieno DVD!

Henry tuli Suomeen tammikuussa 2005 Hawk Annikkan kanssa. Aloimme hieroa Henrystä kauppoja kun menetimme Henryn siskon Dancing Sarahin suolistonkiertymään  joulukuussa 2004, voittoisan juoksun jälkeen Australiassa. Sarah oli pentueensa ainoa narttu, joten tummabrindle tyyni ja hienosti menestynyt veli Westerlon kennelissä alkoi kiinnostaa. Henry oli kisannut harvinaisen pitkään ja menestyksellä, voittaen liki kaikilla radoilla Victoriassa. Henryn omistaja Gavin oli mukavan tuntuinen kaveri ja jotain kertoo sekin, että heillä on kotikoirana greynarttu. Lopulta kauppahinta saatiin sovittua ja Henryn piti jo tulla Suomeen, mutta jälleen kerran tuontimääräykset olivat muuttuneet ja nyt tarvittiin myös rabiesrokotus rabiesvapaasta maasta lähdettäessä! Oli odotettava vielä kuukausi. Lopulta koirat saapuivat Australian kuumimmasta kesästä keskelle Suomen koleinta talvea. Hawk Annikka "Charlotte" oli oudosta hangesta innoissaan, Henry hieman jurompi. Ilme muuttui kun kevät tuli ja päästiin radalle. Henry juoksi mahtavasti, mutta teloi itsensä heti ekassa harjoituksessa sillä Australiassa 77 starttia juosseena se ei ollut koskaan aiemmin päässyt vieheelle, siellä viehe vedetään piiloon startin lopuksi. Täällä Henry painoi täysillä vieheeseen kiinni, löi päänsä sen varteen ja menetti tajunsa. Tämä toistui pariin otteeseen. Täytyy ihailla koiran periksi antamattomuutta ja kovapäisyyttä. Ei säikähtänyt, innostui vaan lisää ja oppi lopulta. 
Moninkertainen cityvoittaja tuotiin pääasiassa siitokseen. Henryllä on kuusi pentuetta joissa mm. Junior Derby voittaja Hasty Night, Sprintti Derby voittaja Blue Henry, erittäin nopea The Real Deal, Turku Classic voittaja Bobbie Burns jne. Upean kisauran lisäksi Henry on sympaattinen ja vakaahermoinen herraskoira. 
2006 Henryn takajalan gracilislihas repesi kilpailuissa. Se operoitiin Eläinlääketieteellisessä Korkeakoulussa. Kirurgin mukaan leikkaus oli haastava. Pitkä kuntoutus teki ihmeitä ja yllätykseksemme Henry toipui. Jo syksyllä se alkoi revitellä muiden koirien mukana ja kevättalvella otimme jo vetoja, Henry oli innokas kuin nuori varsa. Ihme kyllä 6.4.2007 Henry starttasi. Päivän vanhin kilpuri juoksi kolmanneksi ajalla 19.70 ja nautti. Lihas kesti ja näin Henry teki taas historiaa! Nyt kisat on takanapäin ja Henry nauttii mukavan vauhdikasta eläkeläiseloa narttuja odotellen ja nuoriamme opettaen.

Henry Hand

New Tears Pretty Short Tangaloa
Pretty New
Starfire Lady Temlee
Rowan Vale
Angel Affair Brother Fox Little Blade
Pitstock Park
Diamond Ode Tangairn
Button Ode

Riviera Dancer

Ginger Eaglehawk Star Tangaloa
Country Coast
Rinaldi Lass Temlee
Waroo Lass
Our Dancer Dancing Gamble Riviera Tiger
Dancing Damsel
Tricky Chariot Chariot Supreme
Tricky Sal
 

Copyright © Kennel Run-Up

 

kennel@run-up.fi