Kausi 2015 vauhdissa

Kaksi varsinaista kisapäivää sekä EGU:n Kuoppamestaruuskisa on jo takana. Kahden viikon päästä juostaan ensimmäinen klassikko, kun Sprintti Derbyn alkuerät starttaa Turussa.

“Sini” Shiny Silk aloitti kauden voitokkaasti Tampereella. Aikakin oli loistava 29.50, vain 8 sadasosaa päivän päälähdön, Raila Laine Memorialin voittajan, “Eikan” Pigpenin ajasta. “Pisama” Phoenix Bird varmisti kaksoisvoiton nousemalla hienosti lopussa. Kisa oli Pisaman ensimmäinen startti, sitten viime syksyn gracilis-vamman.  “Insku” Indian Princess kiristi hienosti kolmanneksi sille aivan väärällä, sprinttimatkalla. Vieheellä se oli jo johdossa.

Sini, Reija, Pisama ja Tampereen avauskisan kaksoisvoitto.

Sini, Reija ja Pisama Tampereen avauskisan kaksoisvoitto.

Viime lauantaina kisattiin Turussa. Insku ja Pisama ottivata sijat 3 ja 4 melko ponnettoman esityksen jälkeen. “Sankari” Little Hombre oli elämänsä toisessa kisassa ja sijoitus toinen. Paljon jäi parannettavaa myös Sankarille, mutta suunta on oikea. Siskonsa “Pumpuli” Pure Golden rykäisi heti ensimmäisessä koppilähdössä radalla soolokoejuoksun hyväksytysti läpi. Pumpuli oli EGU:n kuoppakisojen nopein narttu, joten ratarutiinien karttuessa odotettavissa pitäisi olla ihan kelpo aikoja.

Sankari esittelyssä.

Sankari esittelyssä. Kuva Erkki Ruusunen.

Insku (4) ja Pisama (5) startissa. Kuva Erkki Ruusunen.

Insku (4) ja Pisama (5) startissa.
Kuva Erkki Ruusunen.

Leave a Reply